• 600 gram fiskfilé
  • 1 burk skalade tomater
  • 1 gul lök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk timjan
  • 2 dl fiskbuljong

Fiskgryta med smak av tomat och timjan. Välj den fisksort du gillar bäst!

Gör såhär

1. Skölj och torka fisken.
2. Skala och skiva löken.
3. Varva fisk, lök, tomat, salt, peppar, paprikapulver och timjan och den genomfuktade lergrytan (för fisk).
4. Häll på tomatjuicen som blivit kvar i burken och fiskbuljongen.
5. Lägg på locket och ställ in grytan i kall ugn. Starta ugnen – 180 grader varmluft eller 220 grader i vanlig ugn.
6. Tillaga grytan i ca 45 minuter.

1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna 4Röster medel: 3,50 av 5
Loading...